Corona-proof

Corona-proof door signing, routing en monitoring.

Druktemeter

Met onze druktemeter zien potentiële bezoekers thuis online de actuele drukte.

Mobiele notificaties

Ontvang een notificatie wanneer de drukte dreigt toe te nemen.

Coronaproof inrichten

Gooi de tekeningen van vorige winterfair nog niet weg! Er is meer mogelijk dan u denkt met slimme signing, een goede routing en monitoring. Voor publiek zijn kleine duwtjes in de goede richting nodig om voldoende afstand tot elkaar te kunnen houden. Crowdcom denk graag met u mee en neemt 12 jaar crowdmanagement ervaring mee naar de tekentafel.

Drukte op plein en in tent

Er zijn veel mogelijkheden om nauwkeurig bezoekers te tellen op pleinen en in tenten. Crowdcom kiest voor tellingen van toegangswegen of entreepoorten. Is uw terrein voorzien van een omheining? Wij tellen dan boven elke toegang het publiek dat in- en uitstroomt. Bestaat uw winterfair alleen uit een tent? Dan hangen we de sensoren op bij alle deuren. Onze sensoren tellen door hoogte te meten. Dit gebeurt volledig anoniem zonder opslag van beelden of persoonlijke gegevens.

Het tellen van bezoekers op een kerstmarkt
Het informeren over drukte op een kerstmarkt via een smartphone

Publiek thuis informeren

Bezoekers laten zich doorgaans goed informeren via uw socials en website. Daarom heeft Crowdcom de druktemeter ontwikkeld waarmee u de actuele drukte live online kunt laten zien. U kunt een reisadvies geven en aantonen wat de beste bezoektijden zijn. Zo spreidt u publiek beter en hoeft men niet onnodig te wachten voor de kerstmarkt.

Alle info op de app

Alle informatie van de tellers is zowel online als via een app beschikbaar. Daarmee ziet u het dagverloop en het totaal bezoeken dat u heeft gehad. We kunnen notificaties sturen wanneer de drukte toe dreigt te nemen zodat u er altijd op tijd bij bent.

Ontdek alle voordelen in één overzicht

Hebt u andere sensordata dat u wil koppelen? Geen probleem! Vanuit het Event Dashboard kunt u geluidsmeters, stroomvoorziening, noodverlichting, weerstations en zelfs uw internetsnelheid live monitoren.

Monitoring bezoekers per gebied
Monitoring van knelpunten op het terrein
Alarmfuncties bij toenemende drukte op bruggen, area’s
Dag- week en maandoverzichten van totaal aantal bezoekers
Rapportage richting vergunningverlener en sponsoren
Capaciteitsanalyse van terrein binnen corona regels
Nauwkeurig anoniem publiek tellen
Druktemeter op uw website
Smartphone notificaties voor bezoekers
LED scherm met informatie over publieksaantallen
Consult over veilige inrichting en looproutes
Ondersteuning bij planvorming en vergunningsprocedure
Tellen is nog nooit zo makkelijk geweest
Ontdek het zelf

Met ons telsysteem en Event Dashboard brengen we de drukte in beeld via één kristalhelder overzicht. U combineert eigen intuïtie, camerabeelden en onze teldata om goed geïnformeerd, adequaat besluiten te nemen.