Overzichtelijk

Maak adequaat beslissingen aan de hand van één dashboard voor alle crowdmanagement vraagstukken.

Multidiciplinair

Verschillende disciplines binnen de
veiligheidskolom krijgen eigen overzichten.

Alle zones in beeld

Maak zones van verschillende area's om de spreiding op het terrein nog beter inzichtelijk te maken

Data + beeld = inzicht

Vaak komt op de centrale post een grote hoeveelheid informatie samen. De CSer of veiligheidscoördinator besluit op basis van beschikbare informatie tot de juiste maatregels om de veiligheid van publiek te blijven waarborgen.

Crowdcom begrijpt; hoe nauwkeuriger de beschikbare informatie, hoe beter de beslissing. Daarom hebben wij onze software volledig om de behoefte van de crowdmanagement professional gebouwd. We tonen in real-time alle relevante data op uw terrein die u direct kunt vergelijken met camerabeelden en feedback vanaf het terrein.

Lijkt het op camerabeelden ergens te druk? Bekijk dan even de trendlijn en zie of de drukte toe- of afneemt.  Voorziet u een toestroom? Laat u zich dan op tijd waarschuwen via notificaties.

Met ons telsysteem en Event Dashboard brengen we de drukte in beeld via kristalheldere overzichten. U combineert eigen intuïtie, camerabeelden en onze teldata om goed geïnformeerd adequaat besluiten te nemen.

Evaluatiemateriaal

Knelpunten kunnen overal ontstaan. Veelvoorkomende vraagstukken waar wij mee aan de slag gaan zijn de drukte van een area, route, ingang of brug. Door de bezoekers bij in- en uitgangen te tellen, nemen we trends waar en waarschuwen we op tijd als een area vol dreigt te raken. En toch kan het dan soms te druk worden.

Het Event Dashboard is daarom ingericht om de publieksstromen uitgebreid te evalueren. We hebben tools gebouwd om te rapporteren, in te zoomen op tijdvensters en de geaggregeerde data helemaal af te pellen tot op de sensor. Vanaf nu kunt u rapporten maken voor veiligheidsdiensten en verschillende gebruikers voorzien van data dat alleen voor hen relevant is.

Het tellen van bezoekers op evenementen
Het meten van drukte op een festival

Koppel alle sensoren

Hebt u andere sensordata dat u wil koppelen? Geen probleem! Vanuit het Event Dashboard kunt u geluidsmeters, stroomvoorziening, noodverlichting, weerstations en zelfs uw internetsnelheid live monitoren. Crowdcom stelt het Event Dashboard helemaal voor u in.

We ontwikkelen in hoog tempo nieuwe features voor het Dashboard. Hebt u daarom specifieke vragen? Neem dan even contact met ons op.

Publiek informeren

Een van de veelgebruikte opties op onze software is de koppeling met LEDschermen voor pubieksinformatie. We zijn in staat om schermen aan te sturen op basis van de drukte - zonder tussenkomst van een operator.

Samen met u bepalen we scenario's en ontwerpen we de publieksinformatie. Tijdens show hebt u geen omkijken meer naar de de aansturing. Crowdcom verzorgd dit geheel automatsch op basis van de bezettingsgraad van uw terrein

Tellen is nog nooit zo makkelijk geweest
Ontdek het zelf

Met ons telsysteem en Event Dashboard brengen we de drukte in beeld via één kristalhelder overzicht. U combineert eigen intuïtie, camerabeelden en onze teldata om goed geïnformeerd, adequaat besluiten te nemen.

Ontdek alle voordelen in één overzicht

Hebt u andere sensordata dat u wil koppelen? Geen probleem! Vanuit het Event Dashboard kunt u geluidsmeters, stroomvoorziening, noodverlichting, weerstations en zelfs uw internetsnelheid live monitoren.

Monitoring bezoekers per gebied
Monitoring van knelpunten op het terrein
Alarmfuncties bij toenemende drukte op bruggen, area’s
Dag- week en maandoverzichten van totaal aantal bezoekers
Rapportage richting vergunningverlener en sponsoren
Capaciteitsanalyse van terrein binnen corona regels
Nauwkeurig anoniem publiek tellen
Druktemeter op uw website
Smartphone notificaties voor bezoekers
LED scherm met informatie over publieksaantallen
Consult over veilige inrichting en looproutes
Ondersteuning bij planvorming en vergunningsprocedure