Overzichtelijk

Hou de touwtjes in handen en maak adequaat beslissingen  aan de hand van één kristalhelder overzicht.

Multidiciplinair

Met Event Dashboard maakt u het verband tussen publieksstromen, het weer en het programma inzichtelijk.

Inzicht

Met Event Dashboard monitort u - naast het telsysteem -  geluidsmeters, stroomvoorziening, noodverlichting, weerstations en zelfs uw internetsnelheid

Drukte in beeld

Vanuit de Control Panel heeft u als veiligheidscoördinator alle touwtjes in handen. U moet snel beslissingen nemen op basis van de beschikbare kennis. Vaak combineert u camerabeelden met toelichting van collega’s op de vloer. Wat u niet ziet zijn trends, cijfers en data. Terwijl juist deze bronnen u helpen om ruim op tijd beslissingen te nemen. Met ons telsysteem en Event Dashboard brengen we de drukte in beeld via kristalheldere overzichten. U combineert eigen intuïtie, camerabeelden en onze teldata om goed geïnformeerd adequaat besluiten te nemen.

Area’s, bruggen, doorgangen

Knelpunten kunnen overal ontstaan. Veelvoorkomende vraagstukken waar wij mee aan de slag gaan zijn de drukte van een area, route, ingang of brug. Door de bezoekers bij in- en uitgangen te tellen, nemen we trends waar en waarschuwen we op tijd als een area vol dreigt te raken.

Het Event Dashboard kunt u ook gebruiken om verbanden inzichtelijk te maken tussen publieksstromen, het weer of het programma. U kunt rapporten maken voor veiligheidsdiensten en verschillende gebruikers voorzien van data dat alleen voor hen relevant is.

Het tellen van bezoekers op evenementen
Het meten van drukte op een festival

Datahotel

Hebt u andere sensordata dat u wil koppelen? Geen probleem! Vanuit het Event Dashboard kunt u geluidsmeters, stroomvoorziening, noodverlichting, weerstations en zelfs uw internetsnelheid live monitoren. Crowdcom stelt het Event Dashboard helemaal voor u in.  Komend seizoen rollen we steeds meer features uit van ons Event dashboard.  Vraag daarom naar de mogelijkheden.

Crowdcom en Covid-19

Terwijl onze agenda werd leeggeveegd hebben we steeds gekeken hoe ons product kon bijdragen aan een veilige samenleving. Er zijn daardoor mooie tools ontwikkeld om samenkomsten op afstand toch mogelijk te maken.

De druktemeter; een tool waarmee bezoekers vanuit huis de drukte van uw event kunnen bekijken. Maar we ondersteunen ook  vergunningsprocedures met advies en consult over de inrichting van uw terrein en looproutes.

Ontdek alle voordelen in één overzicht

Hebt u andere sensordata dat u wil koppelen? Geen probleem! Vanuit het Event Dashboard kunt u geluidsmeters, stroomvoorziening, noodverlichting, weerstations en zelfs uw internetsnelheid live monitoren.

Monitoring bezoekers per gebied
Monitoring van knelpunten op het terrein
Alarmfuncties bij toenemende drukte op bruggen, area’s
Dag- week en maandoverzichten van totaal aantal bezoekers
Rapportage richting vergunningverlener en sponsoren
Capaciteitsanalyse van terrein binnen corona regels
Nauwkeurig anoniem publiek tellen
Druktemeter op uw website
Smartphone notificaties voor bezoekers
LED scherm met informatie over publieksaantallen
Consult over veilige inrichting en looproutes
Ondersteuning bij planvorming en vergunningsprocedure
Tellen is nog nooit zo makkelijk geweest
Ontdek het zelf

Met ons telsysteem en Event Dashboard brengen we de drukte in beeld via één kristalhelder overzicht. U combineert eigen intuïtie, camerabeelden en onze teldata om goed geïnformeerd, adequaat besluiten te nemen.