Turn-key oplossing

De Cdesk is operationeel in een handomdraai. Ongeacht het type locatie van de centrale post.

Volledig moderne werkplek

De Cdesk beschikt over alle faciliteiten voor een goede werkplek. Elektrische bureau's, compleet video hub systeem,  redundant stroom en netwerk en meer!

All-in-one Data

De Cdesk beschikt over alle databronnen binnen het ECC. Van kaartmateriaal tot telefoonlijsten en GPS. Gecentraliseerd en voor iedereen beschikbaar.

Faciliteiten

De Cdesk huisvest alle faciliteiten die je mag verwachten van een moderne werkplek. Zo zijn de elektrisch verstelbare bureaus voorzien 2 schermen, eigen noodstroom en backup netwerk, usb chargers en ambienteverlichting

Turn-key oplossing voor het realiseren van een CP ruimte
Elektrisch verstelbare bureaus voorzien van 2 schermen
Eigen noodstroom en back-up netwerk

Databronnen

We hebben beste voor het laatst bewaard: De Cdesk beschikt namelijk standaard over alle beschikbare databronnen in het ECC  - van kaartmateriaal en telefoonlijsten tot GPS locaties van collega’s.  Dat betekent nooit meer kostbare tijd verliezen tijdens het zoeken naar printjes,  uitvergroten op een PDF of excel lijstjes naar elkaar doorsturen. Alle data is direct beschikbaar met een druk op de knop op een van de twee monitoren.

Kom onze nieuwe Cdesk bekijken op Festivak, stand 380 en ervaar hoe Crowdcom elke locaties - van gemeentehuis tot strandtent - kan omtoveren tot een betrouwbaar Event Control Center.

All-in-one dashboard
Gecentraliseerde opslag van Data; door alle staff te raadplegen
Ervaar het zelf tijdens Festivak op 9 en 10 november
Bezoek ons bij stand 380

Ervaar de toekomst van crowd mangement en veiligheid. Ervaar de Cdesk van Crowdcom. Neem een kijkje bij stand 380 en jij zult versteld staan van de mogelijkheden.

Kom je ons bezoeken? Laat het ons weten. Wij ontvangen je graag!

Leuk, we zien je graag bij stand 380!
Oops! Er ging iets mis. Bekijk het formulier en probeer het nog eens