100% anoniem

Crowdcom telt anoniem. Er is  geen opslag van beelden of persoonsgegevens.

Overzichtelijk

Met Event Dashboard maakt u het verband tussen publieksstromen en het programma inzichtelijk.

Inzicht

Met Event Dashboard monitort u - naast het telsysteem -  geluidsmeters, stroomvoorziening, noodverlichting, weerstations en zelfs uw internetsnelheid

Hoe werkt het?

Bij uw in- en uitgang hangen wij sensoren op waarmee we alle passanten tellen. U kunt kiezen voor een tijdelijke installatie waarbij wij toegangspoorten plaatsen. Of u kiest voor een installatie waarbij wij onze sensoren aan uw bestaande infrastructuur ophangen. Uw klanten ondervinden in beide gevallen geen hinder van het systeem.  Ons serviceteam verzorgt een vakkundige installatie en montage waarna u direct kunt tellen.

Klantinformatie

De resultaten kunt u vervolgens op verschillende manieren uitlezen.
U kunt  kiezen om onze app te gebruiken waarmee uw medewerkers notificaties krijgen bij de hoge druk. U kunt ook uw klanten direct informeren met een TV scherm voor de ingang waarop het aantal klanten wordt vermeld dat nog is toegestaan. Wij stellen in dat geval samen met u een bericht op dat waarin het aantal bezoekers getoond wordt of het resterend aantal bezoekers dat mag worden toegelaten tot de winkel.  Uiteraard verzorgen wij een turn-key oplossing inclusief alle materialen.

Het tellen van bezoekers binnen een beurs of beurslocatie
Het meten van drukte bij een stand van een beurs

Alle data beschikbaar

Tellen levert u direct inzicht op in het aantal klanten in uw winkel. Maar ons systeem levert automatisch ook een schat aan andere inzichten waarmee u direct aan de slag kunt. Via ons Event Dashboard hebt live u inzicht in het dagverloop, de piekmomenten en het totaal aantal bezoekers. U kunt makkelijk conversieratio’s bepalen en de gemiddelde investering inzien.

Ontdek alle voordelen in één overzicht

Hebt u andere sensordata dat u wil koppelen? Geen probleem! Vanuit het Event Dashboard kunt u geluidsmeters, stroomvoorziening, noodverlichting, weerstations en zelfs uw internetsnelheid live monitoren.

Monitoring bezoekers per gebied
Monitoring van knelpunten op het terrein
Alarmfuncties bij toenemende drukte op bruggen, area’s
Dag- week en maandoverzichten van totaal aantal bezoekers
Rapportage richting vergunningverlener en sponsoren
Capaciteitsanalyse van terrein binnen corona regels
Nauwkeurig anoniem publiek tellen
Druktemeter op uw website
Smartphone notificaties voor bezoekers
LED scherm met informatie over publieksaantallen
Consult over veilige inrichting en looproutes
Ondersteuning bij planvorming en vergunningsprocedure
Tellen is nog nooit zo makkelijk geweest
Ontdek het zelf

Met ons telsysteem en Event Dashboard brengen we de drukte in beeld via één kristalhelder overzicht. U combineert eigen intuïtie, camerabeelden en onze teldata om goed geïnformeerd, adequaat besluiten te nemen.