Bezoekers tellen

Overal waar grote groepen mensen samenkomen is monitoring en toezicht van publiek drukte van groot belang. De telsystemen van Crowdcom geven organisaties en veiligheidsdiensten gedetailleerd inzicht in publieksaantallen, trends en knelpunten. Zo ondersteunen we festivals, kermissen, beurzen en toeristische hotspots om publieksstromen veilig en beheersbaar te houden.

Monitoren

Crowdcom telt met behulp van video analyse software in realtime bezoekers. We sturen de data via ons eigen netwerk naar het Event Dashboard waar u als gebruiker alle resultaten direct kunt bekijken. U kunt de resultaten op elke locatie, via elke pc, mobiel of tablet bekijken.

Altijd een passende oplossing

Crowdcom is gespecialiseerd in crowd management vraagstukken en analyseert al meer dan 10 jaar grootschalige publieksstromen. Met onze ‘analytics’ oplossing hebt u zelf alle tools in handen om vergaande analyses uit te voeren op de resultaten. Maar soms hebt u ‘gewoon’ genoeg aan het huidige bezoekersaantal. Uiteraard kunt u onze telsystemen daar perfect voor inzetten. Vraag dan naar de mogelijkheden van onze ‘live’ oplossing.

Privacy

Crowdcom gebruikt video analyse systemen om publiek te tellen. Ons systeem vertaalt de beweging en hoogte van personen in teldata. We slaan geen beelden op, tracken geen persoonlijke gegevens (zoals een MAC adres of WIFI connectie) en werken uitsluitend binnen de kaders van de AVG.

Werkwijze

Nauwkeurig tellen vraagt om een goede voorbereiding. Crowdcom besteed daarom veel aandacht om samen met u een goede tellocatie te bepalen en de logistiek door te nemen zoals het ophangsysteem, de stroomvoorziening en bouw- en afbreektijden. Vrijwel alle hard- en software die Crowdcom gebruikt is in eigen beheer ontwikkeld. Alleen de video analyse software kopen we in. We werken met hoogwaardige componenten om technische storingen uit te sluiten.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op