Direct, betrouwbaar & discreet

Onze telsystemen boven een pad, trap of doorgang slaan geen beelden op, maar zetten bewegingen van bezoekers direct om in teldata. Het door Crowdcom ontwikkelde Event Dashboard biedt u direct toegang tot uw teldata via een smartphone, tablet of pc. Analyses van de publieksstromen, drukte en verloop van de bezoekers worden in real time gemaakt. Ze vormen de basis voor een prognose van een volgende editie.

Altijd de resultaten op zak

Met het Event Dashboard is het gemakkelijk om de publieksstromen, drukte en verloop van de bezoekers te analyseren. Heldere grafieken en cijfers geven u direct inzicht in alle relevante data. In real time én op elke gewenste locatie. Het Event Dashboard is op elk systeem online beschikbaar en alleen toegankelijk via uw persoonlijke beveiligde omgeving. U kunt bovendien voor verschillende gebruikers dashboards aanmaken zodat zij alleen de data zien die voor hen nodig is.

Geen detail missen

Wilt u tijdens uw evenement niets aan het toeval overlaten? Crowdcom kan op locatie de monitoring van het Event Dashboard voor u beheren tijdens uw evenement. Denk aan het interpreteren van trendlijnen, monitoren van telsystemen en waarschuwen bij veranderingen in de bezoekersstromen. U haalt zomaar 10 jaar crowd management ervaring in huis. Maak daar vooral gebruik van!

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op