Analyse

Crowdcom biedt verschillende opties en mogelijkheden aan om het Event Dashboard helemaal naar uw behoeftes, persoonlijk op maat, in te richten. De optie ‘Live’ geeft u real time inzicht in uw actuele bezoekersaantallen op uw evenement. Met de optie ‘Analytics’ kan er gedetailleerder worden gekeken naar de aantallen, bezoekersstromen en ontvangt u waarschuwingen wanneer er eventuele knelpunten kunnen ontstaan. Voor het monitoren van mensenmassa’s is Crowd Management de perfecte tool.

Publieksmetingen

Crowd Management biedt inzicht in uw bezoekers en verzamelt informatie waardoor u precies op de hoogte bent van wat er speelt. Door deze publieksmetingen kan er op tijd worden ingespeeld op de bezoekerscapaciteit en verhoogt de veiligheid van uw evenement.

Crowdcom kan voor uw evenement capaciteitsberekeningen uitvoeren en u adviseren over te nemen maatregelen. Hierdoor kan er al in de ontwerpfase van uw evenement eventuele knelpunten worden weggenomen of voorzorgsmaatregelen worden genomen. Op basis van de capaciteitsberekeningen maakt Crowdcom, samen met u, scenario’s en plannen om tijdens het evenement direct te kunnen anticiperen op mogelijke knelpunten. Daarvoor wordt niet alleen empirische data gebruikt, maar ook het simuleren van verschillende scenario’s behoort tot de mogelijkheden.

Voorafgaand aan uw evenement biedt Crowdcom de volgende Crowd Management diensten aan:
● Berekening en rapportage van capaciteit (van routes, faciliteiten, locaties)
● Veiligheid scan en advies van inrichting terrein en faciliteiten
● Event simulatie van verschillende scenario’s

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op