Zomer van Antwerpen dit jaar met druktemeter

Door middel van passant tellingen ondersteund Crowdcom het evenement Zomerbar en Zomerfabriek in Antwerpen.

min
November 10, 2021
Notification message here
Link
bezoekers
dagen
telposities

Van 1 juli tot en met 30 augustus 2020 vindt de 26e editie van Zomer van Antwerpen plaats: dans en theater op verrassende locaties, circusperformances op de Zomerbar, comedy, lokale bands op Muziek in de Wijk en een lawine aan jonge creatievelingen in de Zomerfabriek.  De zomer van Antwerpen besteed vanzelfsprekend veel aandacht om publiek veilig te laten genieten van alle activiteiten.

Ⓒ Zomer van Antwerpen

Crowdcom draagt bij met passanten tellingen voor de Zomerbar en de Zomerfabriek. Met behulp van real-time tellingen voor alle in- en uitgaande bezoekers wordt de drukte vastgesteld. Daarmee worden een aantal druktemeters gevoed via een API. Medewerkers aan de ingangen hebben toegang tot de data om bij toenemende drukte passende maatregelen te kunnen nemen.  Voor de locaties volstaat 1 sensor boven de in- en uitgang waarmee publiek anoniem geteld kan worden. Via een beveiligde verbinding wordt elke 30 seconde de laatste actuele telling verzonden naar een Event Dashboard waarmee de organisatie de toestroom bekijkt en inzage heeft in dag- week en maandtotalen.

Het volledige progamma en de druktemeters zijn te zien op  de website van Zomer van Antwerpen

Wilt u meer informatie over de druktemeters of wilt u ook op uw locatie nauwkeurig en anoniem publiek tellen?
Neemt u dan contact met ons op voor meer informatie.

Ook interessant

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in voor de maandelijkse nieuwsbrief en wordt automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen! Met het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement.

Hartelijk dank voor uw inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.