Tellen in Bossche Sint-Jan en De Warmste Week in België

Binnen de Parade in 's-Hertogenbosch ondersteund Crowdcom de gemeente met het faciliteren van bezoekerstellingen. Daarnaast is Crowdcom deze week ook actief in België!

1
min
November 10, 2021
Notification message here
Link
bezoekers
dagen
telposities

De dagen worden korter, de straten kleuren feestelijk door lampjes in de kerstbomen en de kerstverlichting in de stad. Het is bijna kerst! Ook dit jaar zijn wij weer actief in zowel Nederland als België tijdens deze winterse dagen.

Op de Parade in ’s-Hertogenbosch verzamelen mensen zich rondom vuurkorven en kerstbomen voor het Bosch’ Winterparadijs. Binnen in de Sint-Jan staat de beroemde kerststal. Elk jaar bewonderen zo’n 100.000 mensen de ontzagwekkende voorstelling van de geboorte van Jezus. Inderdaad, ‘zo’n’ 100.000 bezoekers. Daarom is Crowdcom gevraagd om dit jaar het juiste aantal bezoekers in kaart te brengen. We gaan dus accuraat tellen, zonder dat dit de sfeer van de kathedraal beïnvloedt.

Ook in deze decembermaand zijn we actief in België. Van 18 t/m 24 december zit Vlaanderen aan de radio gekluisterd voor De Warmste Week. Maar ook op het Nelson Mandelaplein in Kortijk, waar Studio Brussel live uitzendt, wordt een grote toestroom van bezoekers verwacht. Het is inmiddels namelijk uitgegroeid tot een waar winterevent. In opdracht van VRT gaat Crowdcom, in navolging van vorig jaar, ook deze editie de bezoekersaantallen tellen. Fijn dat wij een bijdrage aan deze bijzondere week mogen leveren.

Ook interessant

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in voor de maandelijkse nieuwsbrief en wordt automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen! Met het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement.

Hartelijk dank voor uw inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.