Perron 3 meet bezoekersaantallen

Perron 3 in Rosmalen telt sinds januari alle bezoekers anoniem met de telsystemen van Crowdcom

1
min
May 1, 2022
Notification message here
Link
Overheid
Perron-3
bezoekers
365
dagen
2
telposities
bezoekerstellingen

Sociaal cultureel centrum Perron 3 in Rosmalen meet komende jaren de bezoekersaantallen in het pand met de software van Crowdcom. De tellingen gaan inzicht geven in de toestroom en drukke momenten. Al naeen proef van twee weken is Perron-3 overgegaan tot de koop van een permanente installatie, waarvoor zij ook bij ons tereecht kunnen.

Roel van Creij, Hoofd techniek over de software:

" We hebben voor het eerst direct inzicht in de dagelijkse instroom van bezoekers in ons pand. We zien bovendien heel mooi de stijgende lijn in onze bezoekersaantallen na de corona dip. De komende maanden zullen we gebruiken om data te verzamelen zodat we in het naseizoen de cijfers kunnen gebruiken bij een eerste evaluatie".

De technische installatie bestaat uit sensoren bij de doorgangen en twee basisstations met voorzieningen voor netwerk en dataopslag. Perron-3 maakt gebruik van de Event dashboard app met notificaties.

Ook interessant

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in voor de maandelijkse nieuwsbrief en wordt automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen! Met het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement.

Hartelijk dank voor uw inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.