Zonnige editie Oranjebloesem

Oranjebloesem monitort het terrein en weet ruim op tijd te reguleren

2
min
May 1, 2022
Notification message here
Link
Evenementen
Chasing the Hihat
30000
bezoekers
1
dagen
8
telposities
Crowdmanamgent


Oranjebloesem, hét techno event tijdens Koningsdag in het Olympisch stadion in Amsterdam, heeft een weer een prachtige editie achter de rug.

Het evenement wordt bezocht door 30.000 bezoekers waarvan er conform vergunning maximaal 23.500 gelijktijdig aanwezig mogen zijn binnen de stadion ring.

Crowdcom verzorgt de tellingen van het stadion door alle entrees van telsystemen te voorzien. De gecombineerde data van de sensoren toont in real-time de actuele drukte op het binnenveld.

De opdracht is bijzonder vanwege het grote aantal bewegingen dat door de dag geregistreerd wordt. Er worden dit jaar ruim 170.500 metingen verricht, met een foutmarge van minder dan 0,2%

Alle disciplines een Dashboard

Tijdens het evenement ondersteund Crowdcom de producent, de veiligheidscoördinator en TSC - het crowdmanagement bedrijf dat verantwoordelijk is voor de regulatie van het publiek.

Zo voorzien we alle disciplines van een eigen Dashboard en kunnen zij via de app of vanuit de CP live meekijken met de tellingen.
Elke discipline heeft op elk gewenst moment inzicht in de actuele bezoekersaantallen. Daardoor verloopt de besluitvorming soepel en krijgen zowel het beveiligingsbedrijf als de organisatie de kans om ruim voor de drukte toeneemt adequate maatregelen te nemen.
Crowdcom is tijdens het evenement standby voor consult en technische support.


Ook interessant

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in voor de maandelijkse nieuwsbrief en wordt automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen! Met het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement.

Hartelijk dank voor uw inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.