Crowdcom Tourkit: Plug & Play tellen voor markten en bijeenkomsten

De telsystemen van Crowdcom bieden dé plug & play oplossingen voor organisatoren van (kerst)markten, beurzen, eveneemnten én bijeenkomsten.

15
min
January 5, 2021
Notification message here
Link
bezoekers
dagen
telposities

Nauwkeurig en anoniem passanten tellen met Crowdcom was al eenvoudig. Onze sensoren en netwerkoplossingen zijn gebouwd voor een snelle, tijdelijke installatie in gebouwen, voor evenementen, kermissen en binnenstedelijk gebied. Maar in deze bijzondere tijd doen we er een schepje bovenop.

Crowdcom biedt nu een touroplossing aan voor markten, braderieën en bijeenkomsten waar het maximum aantal bezoekers leidend is. Alle componenten om direct te communiceren met publiek over de actuele drukte hebben we samengevoegd in één complete tourkit.

Crowdcom Tourkit

Tellen binnen 30 minuten

De Crowdcom Tourkit bestaat uit een telsensor, netwerk verbinding, een robuust portaal en 32″ LED scherm in outdoor behuizing. De portaal vormt de in- en uitgang naar uw locatie.  Via het LED scherm laat u bezoekers en medewerkers weten hoeveel personen nog zijn toegestaan. De netwerkverbindingen stelt u in staat om overal de actuele bezoekersaantallen te bekijken.

De tourset wordt geleverd in een robuuste flightcase voor langdurig gebruik. U plaatst de complete set binnen 30 minuten.  Crowdcom verzorgt op afstand de kalibratie zodat u kunt vertrouwen op nauwkeurige metingen. Uiteraard passen wij de content op het LED scherm naar uw wensen aan.  Wilt u ook op uw website de drukte tonen? Met de tourkit kunt u ook gebruik maken van onze online druktemeter.  Hebt u meer in-en uitgangen? De kits worden via het netwerk gekoppeld zodat dat u er geen omkijken naar hebt.

De Crowdcom Tourkit is verkrijgbaar als koop-  of huuroplossing.

Vraag nu onze brochure aan of neem contact op voor meer informatie.

Ook interessant

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in voor de maandelijkse nieuwsbrief en wordt automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen! Met het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement.

Hartelijk dank voor uw inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.