Crowdcom telt tijdens Delftse Lichtjesavond

Dit jaar is er voor de veiligheid door gemeente Delft echter een maximum capaciteit gesteld aan de Markt. Daarom ondersteund Crowdcom in het faciliteren van tellingen.

1
min
November 10, 2021
Notification message here
Link
bezoekers
dagen
telposities

Dinsdag 10 december, de tweede dinsdag van december, zal Lichtjesavond in de Delftse binnenstad gevierd worden. Genietend op de historische Markt van de duizenden lampjes in de kerstboom die worden ontstoken, warme Glühwein (of chocolademelk met slagroom) drinkend en dwalend langs de kilometerslange Lichtjesmarkt waar je terecht kan voor lekker eten, curiosa en andere leuke snuisterijen.

Dit jaar is er voor de veiligheid door gemeente Delft echter een maximum capaciteit gesteld aan de Markt. Door middel van onze telsystemen wordt het aantal bezoekers geteld en zal de Markt worden afgesloten zodra dit maximum wordt bereikt.

Meer informatie over de totale programmering van de Lichtjesavond? Kijk op www.dedonkeredagenvandelft.nl.

Ook interessant

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in voor de maandelijkse nieuwsbrief en wordt automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen! Met het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement.

Hartelijk dank voor uw inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.