Crowdcom lanceert het vernieuwde event dashboard!

Crowdcom lanceert haar nieuwe Event Dashboard! Een gebruiksvriendelijke interface waar in één oogopslag inzicht kan worden verkregen in bezoekersontwikkelingen.

10
min
January 5, 2021
Notification message here
Link
bezoekers
dagen
telposities

Crowdcom richt zich met haar software al op het monitoren van bezoekersaantallen, drukte-voorspellingen en capaciteitsberekeningen voor stedelijk gebieden, evenementen en toerisme. Met de lancering van het Event Dashboard 3.0 komt daar een belangrijke pijler bij: een nieuw platform waarbij alle type sensoren – en de daarbij behorende datastromen – aangeboden worden in één kristalhelder dashboard.

Marijn (oprichter Crowdcom): “Met ons nieuwe platform zetten we een belangrijke stap vooruit in het gebruik van big data op evenementen. We creëren een schat aan nieuwe inzichten en zorgen er tegelijk voor dat we alleen de informatie tonen die voor de klant op dat moment relevant is.”

Waarom is dat belangrijk?

Op dit moment wordt tijdens evenementen nog op diverse platformen informatie verzameld. Daardoor is het moeilijk om alarmsignalen op te vangen en in real-time correlaties te leggen tussen verschillende sensoren. Marijn: “De koppeling tussen verschillende informatiebronnen moet je in één beeld, in één overzicht kunnen zien. Bij het design van het Event Dashboard staat herkenbaarheid, focus en snelheid centraal. Dat betekent concreet: alle informatie live zichtbaar in één kaart, veel aandacht voor notificaties en alarmmeldingen en een toolbox vol opties om als gebruiker alleen te focussen op de meest belangrijke gebieden en meldingen.

Wat levert het op?

Correlaties kunnen leggen tussen verschillende databronnen levert een schat aan nieuwe inzichten op. Het wordt bijvoorbeeld mogelijk om drukte nog beter te voorspellen en zo belangrijke crowdmanagement vraagstukken eerder te tackelen. Maar de inzet van sensoren op events zorgt ook voor een sterke reductie in kosten en risico. Denk aan bewegingsmelders op posten waar je doorgaans een beveiliger moet plaatsen, of de monitoring van cruciale stroom- en internetvoorzieningen.

Turn-key oplossing

Het voorkomen van drukte, trendlijnen analyseren of vroeg ingrijpen bij oplopende warmte in een festivaltent. Het nieuwe Event Dashboard stelt gebruikers in staat om continue de risico’s in kaart te brengen en daarop te anticiperen. De software sluit bovendien naadloos aan op het ecosysteem van Crowdcom. We leveren een turnkey oplossing; van eventproof sensoren via het eigen netwerk tot de real-time weergave op het nieuwe Event Dashboard.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Ook interessant

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in voor de maandelijkse nieuwsbrief en wordt automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen! Met het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement.

Hartelijk dank voor uw inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.