Alles uit de kast: Crowdcom investeert opnieuw in telsystemen

Crowdcom investereert opnieuw in telsystemen en is klaar voor het komend festivalseizoen

3
min
May 1, 2022
Notification message here
Link
Evenementen
bezoekers
dagen
telposities

Dat de markt behoefte heeft aan real-time telsystemen wisten we; de agenda voor 2022 staat bomvol prachtige bestaande en nieuwe evenementen.
Maar dat Crowdcom ondanks de pandemie flink door kon groeien hadden we niet durven dromen.

En toch kondigen we met gepaste trots aan dat er weer flink is geïnvesteerd om helemaal klaar te zijn voor komend seizoen


40 sensoren klaar voor gebruik

Met Koningsdag (alkmaar, Amsterdam) en Bevrijdingsdag (Haarlem, Brabant, Oegstgeest) in het verschiet kon de eerste investeringronde niet uitblijven.
Daarom hebben we opnieuw een serie telsystemen aangeschaft. In totaal heeft Crowdcom op dit moment ruim 40 sensoren klaar voor gebruik welke tijdens Koningsdag voor het eerst allemaal gelijktijdig zullen worden ingezet.
Alle sensoren zijn voorzien van onze custom buitenbehuizing en zijn uitgerust met de veilige gripper klemmen voor multifunctionele inzet aan alle type overspanningen.

Netwerkboxen en switchen

De netwerkboxen hebben een stevige metamorfose ondergaan.  Zo zijn alle componenten in een custom behuizing verwerkt om service en onderhoud te bespoedigen. De netwerkverbinding was al redundant uitgevoerd met verbindingen voor LTE (4G) en 3G- en 2G. Daar is nu standaard de mogelijkheid voor LAN bijgekomen. Aan het assortiment zijn verder drie nieuwe boxen en 5 nieuwe switchboxen gevoegd om het netwerk nog flexibeler in te kunnen zetten. De teller blijft dit seizoen steken op niet minder dan 25 netwerkboxen om alle sensoren te kunnen benaderen.

Trussen: de volgende stap naar turn-key oplossing

De volgende stap in een volledige turn-key oplossing is voor komend seizoen ook gezet. Crowdcom beschikt sinds dit seizoen over 60 meter eigen trussen om ook de portalen en ophanghangpunten voor de sensoren te kunnen leveren.  Dat betekent dat we alleen nog een stroompunt nodig hebben om aan de slag te kunnen.  De trussen zijn standaard uitgerust met anti-klim en worden voorzien van een 625KG betonblok. Voor lantaarnpalen en masten hebben we verschillende adapters opgenomen in het assortiment.

Schaalbaarheid van de servers

Ook aan de software kant vinden doorlopend grote ontwikkelingen plaats. Voor komend seizoen is bijvoorbeeld ons serversysteem volledig op de schop gegaan. Onze servers worden vanaf dit seizoen gemanaged door loadbalancers zodat we de capaciteit per event kunnen op- en afschalen. U gaat daar op het Dashboard veel van merken op gebied van snelheid en uptime. We praten daar graag wat uitgebreider over in een volgend artikel.

Wilt u meer informatie over onze producten? Neem vrijblijvend contact met ons op

Ook interessant

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in voor de maandelijkse nieuwsbrief en wordt automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen! Met het invullen van onderstaand formulier gaat u akkoord met ons privacy statement.

Hartelijk dank voor uw inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.